Stalker

Tuesday, January 26, 2010

Hangin dan terkejut

Hah ASSALAMUALAIKUM.....

Agak hangin aku di sini.. tapi bukan la aku ahangin tu bermaksud aku kena... no way is my way.. hek hek ...

Erm cite apa nie .. apasal ni..

Camni ari tu aku pergi One Utama... Shopping Complex terkenal kat PJ tuh.. (terkenal la sangat... Citer nya camnie... Aku dgn member aku dipanggil oleh kawan aku (ekceli aku ajak member aku teman dier takde la kena panggil) untuk bantuan kecemasan 990 hek hek...

Member aku nie kehilangan tiket parking nye.. so nak wat camne?? takkan nak naik atas pegi opis si pemegang tol tuh untuk bayar gantirugi..(walaupun kesalahan dier..) aku dengan bijak pandai nya bawa la spare ticket pegi ke tempat bayar dan lihat lah berapa kena bayar... Silew lah percaya...

member aku try check kredit limit tiket di STATION 1

nie la rege nye.. macam beli tiket naik bas balik THAiLAND lak..

yang ni kat STATION 2.. dengan tiket yang sama.. laen lak rege nya.. Macam nak pi naik akapl terbang pg JEPUN lak..

Lihat... aku tidak menipu kan... hahaha...

Aktiviti nie aku wat sampai kena marah dengan kawan aku nie.. APEHAL?? sebab aku pi cari tiket ganti kat dalam tong sampah... siap jumpa tiket pegi genting pown ada.. wakaka...

Tapi akhir nya aku ada jumpa tiket ganti.. takde la mahal sangat.. tapi 2-3 hari duit makan tuh.. huhuhu... akhir nya semua setel.. Member ku balik.. aku pown nak tutur kembali ke rumah..

Herm.. yang tak setel nya.. AKU... aku rasa tak puas ati dengan rege tiket tuh.. lalu aku pusing balik n amik tiket tu untuk di Snapo dgn kamera handphong ku ini... Lihat la sekali lagi gambar di atas...

Moral nya : JANGA HILANG BARANG YANG KENA BAYAR... susah dicari ganti..


5 comments:

Wahidah said...

prob kan kalo tiket parking ilang..tp harganya tk bole bla..giler ar..tp kan kalo kt JJ ilang die charge 30 jer..huhuhu

aLeen aVriL said...

ohh lame nyer nk tgu updet citer nih..huhuh..

eh setem mane setem....???

seKut taWar said...

mak aih..camtu jadinyer...

Loki Googulz said...

wai : erm tu la... rege dah sampai nak pegi melancong lak... >RM1000 APAKAH??

Aleen : on da way my dear.. on da way...

sekut : erm tu la.. mak sapa punya tiket tah jadi camtu.. huhuhu... setahun masuk sana pun belum tentu kos die sama camtu...

aLeen aVriL said...

ohh i'm ur lady???

r u sure my dear??

waaaaaaa gituw..huhuuuh

Hit Baby One More Time