Stalker

Friday, April 2, 2010

Haish !! Biasa nie [Part 2]

Haish.. Salam semua..

Sowi lam a tak hupdet... aku rasa banyak yang patut aku cite n ramai yang aku kena minta maap...
Aku pown tak tau apa yang aku wat n apa yang aku cari.. kalau aku pown dah tak paham.. lagi la korang..

Okay nie aku nak sambun cite aku ari tuh... sampai mana ekk?? biar aku preview balik last chapter tuh...

So short citer nya... Aku bukan tak puas... tapi AKU tak dapat memiliki LAVINA....
Rupa-rupanya bukan lah die single but AVAILABLE... tapi dier single BUT for TEMPORARY...
Tapi aku boleh terima setelah dier menceritakan nya.... aku jenis owg yang leh terima segalanya even TAMAN DALAM HATI ku ni di cemari lalat lalat dan unggas unggas berterbangan...

Kami decide.. menjadi rakan sepenuh masa...

Dan...

Dan bermula la kisah antara LOKI dan LAVINA nie... kami kemana berdua.. kami makan kami minum kami kami dan kami la... huhu... semua tu LINDA tak tau.. sungguh kejam kan...

Aku bila nak sambung citer nie bukan senang taw... al maklum la aku nie GOLD FISH MEMORY...

Herm mesti ramai yang marah kan aku kerana sikap ku...

Herm sambung balik... LAVINA nie actualy adalah tunangan orang....APPAAAA!!! TUNANG orang laa..... so.... Dah jadi macam lagu S.M. Salim dah... Huhuh lupa lak tajuk...

Banyak yang aku lalui dengan si LAVINA nie... pahit manis... tawa riang... sedih gembira semua ada... erm kalau diikutkan ati... aku memang sayang sangat dier nie... Kalau dier kawen pun kalo boleh aku still nak jadi best frenz dier..

Tapi apa kan daya... even tough (cewah speaking) die dah kawen... aku kena terima hakikat.. dunia dan masanya bukan untuk aku... Mesti la untuk en HUSBAND... hhahahaa.... tapi aku doakan dia beb... doakan dia BAHAGIA n sentiasa dapat apa yang diHAJATI...
___________________________________________________________________

Tak banyak yang aku dapa citer kan pasal LAVINA sebab kisah kami hanya kami yang tahu.. Hahaha jangan salah tafsir kay.. She's my best frenz.. jangan anggap lebih...

Mesti korang tertanya2 ... what the happeing wif LINDA... Linda dah aku lepaskan... dia sekarang dengan dunia nya tersendiri... aku pown dapat tau dier dah ada KAWAN.. hehee insyallah... aku doakan kalian bahagia... Pada HE... jaga la dia elok2... she's a nice girl u noe...

Aku je tak dapat membezakan perwatakannya... sebab apa aku adalaha orang yang jenis di manjakan... yang jenis dibelai (bukan gigolo kay) ... sometimes... untuk aku polo orang aku pun nak orang tu polo aku... baru I pollloooo....

____________________________________________________________________

Kenapa macam tak best je semua citer kat atas... sebab aku malas nak citer lebih sebab aku taknak ingat semua tuh.......

Apa yang aku nak buat adalah masa depan... So future ahead.. Think need to...
____________________________________________________________________

Korang tau tak macam mana aku MELEPASKAN LINDA?? erm caranya agak kejam gak... tapi aku rasa aku dah tak bleh live lagi dengan dier... tapi aku tetap try anggap dier kawan...

Aku berkata dengan die aku dah tak boleh lagi dengan dier... aku try menjauhkan diri... aku wat tak layan je... Memang kejam... tapi... dari aku seksa ati dier kemudian ari n aku sendiri tak leh nak bahagiakan dier.. ..

So aku reka citer yang aku dah ada ORANG lain.... budak tempat aku belajar...
Dier tak boleh terima...

Aku minta tolong LAVINA...
Last2 kami OFFICIAL broke up...

mula2 memang agak kecoh la sebab banyak bad thing happen...
And for all wat i've done... there must be something in return...
Hidup aku kucar kacir... Huhuh.... Terlalu perit...

But guess wat.. citer yang aku reka tuh telah makan diri aku balik...
Citer tuh really happen... The GIRL really EXIST...
Pertemuan aku sewaktu aku belajar untuk final semester dan final exam...
..................................................................................................................................

CHOPP..
Aku nak gi toilet... sambung nanti...

p/s : sorry...

2 comments:

aLeen aVriL said...

ahhh yelar tuh...kiter tahu citer sebenar sbb kamoo ade citer kat kiter kan..

best fren ker klu macam tuh...??
i think u didn't noe what is meaning of word 'best fren'...

just to be honest, I'm totally not even noe u after what u did on her...

tp xpe lar. what u did u'll get back. if u're not relly meant to her just let her as a gentle lah...

huh!!!!...pls be urself buddy...
i really miss u that i knew a few months ago....

not urself now...

aBoi said...

g toilet pun nak bagitau ke..ceh !

Hit Baby One More Time