Stalker

Tuesday, October 20, 2009

Today OPEN BRANCH



Wahh... very tired maa... aduh.. ades... adis(bukan aedes ekk)... adoh... adah... tergulik geliat tulang belakang aku... AFLAAAAAAAAAAAAA... tu je la nama aku kena jerit tadi kat bank... bos sibuk panggil.. pantang tak nampak ... benda sebelah die pun tak nampak pangie aku.. huhu
Penat... hari nie punya open branch yang merangkap merayakan hari raya yang mulia nie sempena deepavali.. heheheh so aku n co menjalankan la tugas penuh dedikasi n semanga(semangat tu sebab ada makanan .. lepas makan terlebih semangat dah..wakaka)

Takde la snap gambar tang event tuh.. juz snap gambar aku yang tak seberapa orang nak kan nie.. hehehe...


Dan ada lagi yang mengejutkan... aku jumpa la nama penuh aku kat bank nie.. nie hah.. Muka dier terpaksa la aku cover kang ada lak minta publisiti (walaupun siti tak terbabit).. ekkeke


Tak ingat la nama dier apa.. tapi bila disambungkan macam jadi kembar lak.. wwakaka..(kelaka pada aku je) jadi la Dee Saeiful AflaH hheeh... macam nama aku.. Dee Saeiful Afla Abu Bakar ( Bos aku panggie Dee Saeiful Afla AB.. hehehe )


N lastly for today.. penat dowh.. keje... ari nie dah laa ada vc (video conference) dengan HQ.. hampeh.. sampai pukul 7 balik... very daa tired.. so dats the story for today.. nak comment leh je.. nanti aku reply.. ada kemusykilan leh drop kan feedback kat sebelah..

daa.......


3 comments:

aLeen aVriL said...

nk bg komen pon ase cm da xsemegah memandangkan tuan tanah blog nih bz manjang..
tp da drop nih tggl jele jejak komen kat cini..

siap pkai smpink tuh g keje..semngat kekerjaan btoi mamat nih..
slami nih den komen xde penah die reply pon..sedih den sebentar..huhuu..sob3...

how come huh..mamat nih updet blog die..den xdpt notification kat blog listing den..pdhal den nih follower die jugak..
musykil sungguh...

aLeen aVriL said...

pokcik ajk ler die jdik gurlfwen..huhuhu..
sepadan sgt smpai sempadan kat pulau sipadan pon xpadan cengitu..

uiiiikkkkssss...melalut suda....

PutraNforce said...

aleen.. ada kew... mana leh jadikan gulpren... tu ociper atasan tuh... nanti kalau wat silap mau merajuk tak sudah.. keje jumpa.. tak keje pun jumpa.. huhu

anyway.. thank singgah... suke2 org singgah...

Hit Baby One More Time