Stalker

Tuesday, October 20, 2009

fB... Farmville

Hah nie mengejut kan aku... aku je.. korang tak terkejut pun...

Cite nie bermula sewaktu aku bawa laptop pegi opis... konon3nya nak harvest cepat la aku nya game Farmville tuh.. bawa la broadband...

Ku letak la laptop tu dkt dgn aku.. so ada la bunyi lagu farm ville tuh.. ten tenet ten ten (lagu farmville)... so bila bos aku datang je aku tutup la laptop aku tuh.. tapi bunyi still dengar...
Dipendekkan cite nie.. aku kebelakang la hantar dokumen... then bila datang tempat duduk aku nie... bos aku tanya.. bunyi apa tuh... macam pernah dengar.. aku cakap la bunyi laptop tuh.. then dier tanya "awak pun main farmville ke?? add saya jadi neighbour awak.. "

Hahahahahahahahahahahahaha bos aku pun main gak... die siap kutuk2 aku lagi sebab baru level bawah.. mentang3 la dah lama men... yang lagi mengshockkan aku tuh... satu family dia main.. semua ada akaun sendiri.. so dalam family die ada 2 anak laki 2 anak pompuan... so semua sekali ada 6 ladang la(termasuk ibu bapa maa...)

Punya la addicted bos aku nie.. sampai pukul 4.30 pagi pun sanggup harvest ladang dier tuh... konon buat susu anak konon.. tapi pegi harvest ladang... apa cer.. adeh..
So sekarang aku asyik sindir bos aku je.. kata nak balik cepat nak harvest ladang.. huhuh...


So sapa yang ada fb n nak add aku jadi Farmville neighbour add la...

Putrnforce@yahoo.com
or
Loki

Daa....

1 comment:

PenuliS said...

ada fb tp x penah main game tu..huhuhu

Hit Baby One More Time