Stalker

Sunday, March 4, 2012

Sepet88^_^Qery

AssalamUalaiKum....

LaMa benar Xe berbLoger...
Iyo Lah manA idaOknya... SiBuk dgN kerjaYanya...

TApi camne nie leh terBloggeR lak ni...
SeBab nyA tadi baRu je jumpa dgn retIsS bLogGer ni..

SaPa?? Dia adalaH

Sepet88 n Qery...

YeaYyyYyy....

MaNa jumpa???
Jumpa kat Airport la... BeliAu baru je Balik dari Bersalin Kulit di NeGara orang.... JumpA dgn TikuS besAr n Itik BesaR la tu... Besh gaMak nya...

Mula mUla cam ingAt lupa... Tp bila tgk muka Qery (memula xhengat nama.. PanggeY dia CIKGU kaayy...) teRus KeYakiNan diri Meningkat utk Menegur....

YeaayyYy jumpa retis BlogGer...
NaK snap picTure tp tgk memasIng mula cam tengah penat je... Xmo la Kaco sgt...

TP mmg besh kot jumpa... 1st bLogger yg Penah Loki jdkan rujuKan n KIpasss...

So mayBe lepas ni loKi akan giat beraktif mcm MereKa balIk...

2 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

hahaha! nak gelak je boleh tak... =D

Loki Googulz said...

Wahhh retis comment blog Loki yg tak semengah ni... Bangga....!,!,

Hit Baby One More Time