Stalker

Wednesday, June 23, 2010

Sesiapa yang BeLiA la.. Tak beli TaK usAh teNgOK

Assalamualaikum

Erm banyak kita dengar kan blog sebagai penjana pendapatan pasif kan.. Erm itu lah yang sekarang loki tengah wat.. Loki tengah mempromote kan semua produk yang loki rasa boleh mendatangkan pendapatan.. macam nuffnang tu kita dah sedia maklum.. Tapi tahu tak anda..(mesti ada yang dah tahu tuh.. ada lagi satu penyumbang pendapatan di blog nie selain Mr Nuff Nuff tuh.. dari malaysia.youthsays.com boleh di lawati


Try test tengok satu2.. Agak menarik juga la..



Hah yang Bawah nie Loki agak tertarik... siap join lagi.. next week loki update.. Update apa??

Loki akan mengikuti sesi dance worksyop di sana.. sapa sapa yang pandai menari pown leh participate.. mana tau untung badan.. tapi tak tahu nak pegi kena ask Misses GooguLz... percuma jer.. nak tahu lebih lanjut check it inside...


1 comment:

Jamiel said...

Nice info.. Thanks..

Hit Baby One More Time