Stalker

Wednesday, June 16, 2010

Hari nie

Assalamualaikum...


Tak banyak yang aku nak cerita tentang hari ini atau semalam...

Hari nie aku boring kerja.. otak tah melayang memikirkan apa tah.. aku rasa kosong.. dah la poket kosong.... huhu tapi takpe.. aku try gak berfikiran positif walaupun tak selalunya ia menenangkan aku... Hari nie aku tak wat kerja pown.. dok sibuk baca blog abang nara

Pastu hari nie bos takde mc.... aku plak rasa cam demam... huhu...


Aku rasa la aku nie tengah mengalami tekanan hidup yang semua orang alami kot.. cuma aku amik port tak port je..


Susah nak senang.. bila kita susah orang tak faham.. bila kita senang orang datang.. huh..

Kerja pown camtu.. pantang tengok kite dah abes wat task.. ada je task diaorang nak sowh aku wat.. Aku dah bosan dah.. pening... Tolong jangan penting kan diri sendiri.. Nak bagi keje bagitau betul2 or bagi dari awal.. jangan sampai dah nak siap baru nak handover.. mana la aku tau keje yang ko wat.. tau la nak kawen... adoi....

Sekarang aku tengok ramai sangat yang kawen.. especially kawan2 aku.. aku pown teringin nak kawen.. cuma masa tak mengizinkan... aku teringin nak ada life sendiri.. aku tak suka dikongkong .. aku juga tak suka dipaksa..

kalo aku wat apa yang orang nak.. orang mesti buat apa yang aku nak... AKU TAK SUKA DI ARAH... hari nie aku tak bercakap dengan sesiapa pown.. aku diam seribu bahasa... aku senyap je.. orang tanya pown aku senyum n angguk-angguk kepala je...


Aku pening dah.. tadi bawa motor pown otak ke lain...


Argghh aku nak keluar amik angin jap.. kan best kena langgar masuk hospital.. huhu..

Hyprobulksms


4 comments:

MUNIRA AZME said...

tak elok stress..

Loki Googulz said...

erm tu la.. juz try think positif... nie pown sibuk dgn insurans..

insyallah nak bersara umo 27thn...

aLeen aVriL said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lelaki Ini said...

jgn la ..
ithu bgaikan satu doa laaa...

Hit Baby One More Time