Stalker

Saturday, May 8, 2010

Haish !! Biasa nie [Part 3]

The End Of Story for The Beginning


Assalamualaikum...

Bertahun sudah ku menunggu dirimu akhirnya kau menjadi milikku...

Haish...

Haha tetiba berjiwang plak... erm dah lama tak mengemas BLOG... asyik citer pasal kerja je.. meh aku sambung balik citer yang terbengkalai disebabkan DANA yang tak mencukupi... so projek pun terbantut.

Aku nak sambung kisah cinta aku nie..

Nak baca.. BACA... tak nak baca pg blog walkin kat tempat org laen... heheh..

So aku tak mo citer pasal si LAVINA mahupun LINDA martopo (KL Menjerit) .. Bukan nama sebenar.. eleh kalo nama sebenar pown napa nyer.. huhu


Kay.. apa yang aku nak citer kan di sini...

Disini lahirnya sebuah cinta
Yang murni abadi sejati
Disini tersemai cita cita
Bercambah menjadi warisan

ehh tu lagu sudirman... hahah... haish..... nie citer pasal AKU dan DIA ..

Kan aku citer kan... aku mengenali dier pada...

"Pertemuan aku sewaktu aku belajar untuk final semester dan final exam... "

Aku nie jenis peramah kot.. tapi peramah2 aku pown takde la aku tegur orang suka2.. aku nie tegur orang bila bertujuan jer.. contoh...

Nak bayar tol ke.. nak bayar makanan ke.. nak tanya department ke.. nak minta cop pengesahan ke.. nak hantar surat kat MARA ke.. nak bayar yuran pengajian ke... nak beli domino ke...

haha.. jgn mara aa byk sangat ke...

So aku nak TEGASkan la.. aku nie bukan nyer tegur orang utk MENGORAT.. atau MENGGATAL..... okieeessss..... Huh...(fedUP nie bukan fedEX ehh..)...


so sambung balik citer... aku kenal dier nie waktu aku amik exam ETIKA... aku duduk belakang dier.. aku takde la kenal sangat minah nie.. walaupun dah berhujung semester aku bukan jenis nak gi datang PKP (tempat aku belajar) utk tackle aweks... mahupun aku tegur kekadang tu sowh tutup lampu kete sebab lupa padam je... okieessss... aku bukan PLAYBOY kay... tapi kalo ada nak jadikan gigolo bleh je... haishh... nauzubillah himinzalik...

Nama dier Tutt Tutt... Hahaha jahat kan... tapi aku nie byk panggil dier memacam... cian dier.. dah la baek.. tapi aku suka kutuk dier... Sylvester kan aku...aku panggil dier GEDIKsss.. Dugong (dier tak gemuk okay..) .... hahaa... cian dier.. tapi aku suker panggil dier me...

Me nie seorang yang agak caring.. tak pernah dalam hidup aku ada orang sanggup gaduh dgn aku semata2 sowh aku belaja... kalo setakat sowh pk masa depan ramai je... tapi me nie pada aku dier betul2 cared bout me.. cewah... dier betul2 cared pada study aku...

tapi biasa la... lautan mana yang tak berombak... daun mana yang tak bergoyang... tanah mana yang tak terhakis... ecccceeecccee... DUGAAN sentiasa ada bersama aku...

Tapi apap pown aku tetap sayang dier... aku terima dier seadanya... dan aku harap ini yang terakhir...

Sebab aku dah penat untuk berusaha sorang2... walaupun bukan itu yang dipinta...

DAN...

macam biasa tangan aku letih taip laju2... so .. sambung la gamaknya...


Hyprobulksms


p/s : sesapa nak wat insurans drop je kat email aku enquiry... aku leh set appointment utk korang... then nanti aku pegi pada korang.. Great Eastern.. great for the FUTURE... set your future...

2 comments:

PenuliS said...

haish...smbg lg??

Loki Googulz said...

sambung maa... nak kena perbetulkan hidup akan datang.. n make it clear for me n my future...

Hit Baby One More Time