Stalker

Thursday, November 12, 2009

Apa DEMAM??

Hah saja bagi gempak biar korang baca.. ekeke... Semalam loki demam... selesema... sneezing...

Tapi itu semua bukan petanda H1N1 kay... minta dijauhkan...
Loki demam maybe sebab kelmarin loki kena hujan kot... huhuhu...

Siang tadi lepas pegi klinik amik MC (betul punya bukan beli) loki beli sedikit juadah berbuka (macam pose lak) untuk santapan loki kat rumah... al maklum la takde owg nak masak.. Emak jauh nun kat johor.. huhu...

Duk kat rumah asyik dok belek2 blog n facebook jerk.... ada sedikit keboringan dalam diam tuh.. ekekek....

Pastu petang lak Loki telah me MAKE UP kan kete loki... wakakak.. ada sedikit lawa laa.. (sedikit je la.. sebab tak siap lagi make up nya tuh.. huhu..) Nanti dah siap loki wat entry post utk dier (kete kay)

Tu je nak bagitau.. agak3 sapa caring mesti dier reply comment.. (pasan giler)

Daaa

4 comments:

aLeen aVriL said...

ooo..mase bile post entri nih??
sempat ajer ek...
neway nice layout...tp warne merah i xsuko..i minat wane biroo.....eh bkn u kesah pon kan..
xper lar i bgtau jer..huhu

PenuliS said...

emak kami pun kt johor..ngee~

PutraNforce said...

aleen : layout nie bukan kamu ke yang pilih.. siap kaler lagi.. atau dengan kata lain bukan ke kamu yang mengedit blog saya.. dari hijo ke merah.. hehehe

penulis : sama la kita.. kawin jom.. (jokin jgn take seyes)

aLeen aVriL said...

eh shayer ker yg buatkan???eh lupo plak...*pecah rhsia plak*...huhuhuh...mklum ajo den dah tuo eh...huhuhu

oooo ajk c penulis kawen...bgus3....

i pon nk kawen jugak lar....saper nk kawen gn I silew angkat ponggong..hahhahahahhhaa

Hit Baby One More Time