Stalker

Thursday, August 13, 2009

Lama dah...

Herm.. hi allz... lama dah blog nie tak ku coretkan... sometimes time didn't allowed us to to do wat we want... bcoz of our misjudgement (erkk)

Actually dalam seminggu dua ... sebulan dua... setahun dua (ehh belum lagi)... hehehe
Banyak kejadian yang telah berlaku pada pokcik (aku la tu)... Dari yang gelak2 seyes2 sampai la ke nangis2 (sedu2 je.. bukan keluar hingus pun)

ada la 10-11 perkara... dari life hingga la ke kisah motor aku... But aku lalui je dgn redha...

Pada alin... pokcik minta maaf... tak sangka kita leh jadi kes gitu.. bebanyak2 minta maaf... en tunang tak marah ekk.. frenz only... Pokcik doakan agar korang cepat sandingnya... makan nasi minyak ajak yer... n kerja elok2....

Pada En amir... pun minta maaf kerana menyusahkan... memang takde niat nak nak wat jahat.. tu dianiaya tuh.. harap2 leh la settle kes saya tuh.. takmo masuk lokap... huhu nak raya nie.. saya sudi beri kerjasama...

Pada prosboc... thanks sebab anjurkan futsal interzone.. walaupun naib juara je.. ku redha... nak wat camne.. huhu... tapi memang best korang nie... ku sungguh kagum.... ramai bakat2 muda n tua.. ekekeke... len tahun wat lagi... liga juara2 prosboc tuh.. hehehe

Pada Prosboc V6.. pun nak ucap terima kasih kerana bermain mati2an pada tournament sulung kita di wangsa permai Futsal Sport 7.. walaupun tempat ketiga.. kita bermain hebat... mengalahkan antara pasukan terhebat dan menjadi tumpuan.. hehehe

Pada kereta ku... thanks kerana bersusah payah membawa pokcik kesana kesini.. sementara menunggu MC si Motor abis.. (lama tuh 3 bulan)... huhu nanti kita polish kete tuh yerk.. ekekek

Pada si Motor... sorry la tak berjaga sangat.. abis asyik MC jerk.. sakit ati hah... kang jual merajuk.. huhu.... Tapi jangan la meragam selalu.. penat menolak pegi bengkel.. ingat dekat ke... huhu... kalau leh gerak sendiri takpe la.. tak pun bengkel depan rumah takpe la juga...

Pada staff.. sory la kalau kerja tak memuaskan.. pokcik dah cuba berjalan selaju boleh untuk melayan semua pelanggan...

Pada boss minta maaf.. saya akan improve kan cuti saya.. (amik lagi banyak cuti.. hehe)

Pada mak ayah sorry... sebab jadi anak degil.. dah mak bapak degil anak pun degil la.. hihiihi.... ampun maaf ... selamat hari raya... (duit raya lebih)....

uik banyak nya aku celoteh.. tak mau celoteh lagi la... so dat the end of my story... sekarang jarang update blog.. so kalau ada nanti pokcik update...

Thanks for reading...

-B.L.H-

2 comments:

miss juju said...

pada semua da ada..
pada juju x pun... huhuhuhu

PutraNforce said...

sebab dgn juju tak sempat nak mula apa2... takkan nak akhiri sesuatu yang kita belum mulakan.. huhu

Hit Baby One More Time